Waarmee kunnen wij u helpen?

Filosofie

Butijn & Wegink – Notarissen en Adviseurs is een notariskantoor dat in 2015 is voortgekomen uit een fusie tussen Notariskantoor Butijn en Het Niedorper Notariskantoor. Ons belangrijkste uitgangspunt is dat wij oprechte belangstelling hebben voor onze cliënten en dat zij zich op hun gemak voelen. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt snapt wat er is vastgelegd, waarom dat voor hem belangrijk is en wat hij precies ondertekent. Ons streven is dat de cliënt naar huis gaat met het gevoel dat hij begrepen is.

De rijdende notaris

Butijn & Wegink is een notariskantoor dat dichtbij haar cliënten staat. Letterlijk en figuurlijk. Voor veel cliënten is de drempel om naar de notaris te gaan hoog. Wij nemen deze drempel weg door de cliënten – indien gewenst – ook thuis te bezoeken met onze speciale notarisbus. Wij zijn dan ook ‘De rijdende notaris’. De ervaring heeft ons geleerd dat het bij een cliënt thuis voeren van een gesprek voor veel cliënten prettig is. In de eigen, vertrouwde omgeving praat men makkelijker. En dat is belangrijk, want de gesprekken gaan doorgaans over persoonlijke en gevoelige onderwerpen.

Elke zaak die u met uw notaris bespreekt, is een serieuze zaak. En zo behandelt Butijn & Wegink deze ook. Voor elk gebied is er een specialist in huis, die u helpt bij het maken van de juiste keuzes. U en uw notaris komen er samen altijd uit.