Butijn & Wegink Notarissen en Adviseurs is nu       Welkers & Wegink notarissen

Na een aantal jaren samen Butijn & Wegink Notarissen te hebben gerund heeft notaris Marleen Butijn in 2021 het stokje overgedragen aan notaris Jacqueline Wegink.

Jacqueline Wegink heeft vervolgens de samenwerking gezocht met notaris Niels Welkers, van notariskantoor Welkers & Wardenaar uit Schagen. Notarissen Welkers en Wegink zijn sinds 1 april 2021 een nieuw samenwerkingsverband aangegaan.  Hierdoor is de naam van ons kantoor gewijzigd in Welkers & Wegink Notarissen.

Onze uitdaging is: gedegen kennis combineren met frisse nieuwsgierigheid. Zo zorgen wij voor optimale kwaliteit waarbij u zichzelf herkent in hetgeen wij voor u vastleggen.

Wonen

Het kopen van een huis, bestaand of nieuw, of een stuk grond is voor veel mensen een grote stap. U krijgt te maken met allerlei juridische en financiële transacties, waar u normaal gesproken niet mee te maken heeft.

Ondernemen

Wie een eigen bedrijf of praktijk bezit, heeft te maken met ondernemingsrecht. Wij nemen alle tijd om u te helpen met de rechtsvorm en bijhorende regels en wetten.

Familie

In de loop van uw leven moeten u en uw partner goed nadenken welke zaken u wilt laten vastleggen en hoe. Wat wilt u regelen als u samenwoont? Wat gebeurt er met eventuele kinderen mocht u iets overkomen? Hoe wordt de nalatenschap geregeld?

Bezoek de website van notaris Welkers & Wardenaar

Prettige ervaring

Klant uit

Jacqueline -Notaris, zeer gedegen en kundig advies. Ontvangst in verzorgde en vriendelijke sfeer. Heel efficient, precies wat we zochten.

Klant uit Apeldoorn

Correct

Klant uit

Welkers & Wegink notarissen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Sternstraat 45, 1771 AN Wieringerwerf
T: +31(0)227 59 20 51  

We zijn iedere vrijdag in Nieuwe Niedorp op de Trambaan 6.