Wij stellen ons voor

Vanaf september 2018 publiceren wij maandelijks een column in het CTR Hollands Kroon. Dit is de eerste column

Wij, Jacqueline Wegink en Marleen Butijn hebben de eer om u de komende tijd met regelmaat te vertellen over ons werk.
Onze geschiedenis
Wij zijn allebei notaris in de gemeente Hollands Kroon. Onze bureaus staan in Wieringerwerf maar we komen graag bij u langs voor een bespreking en op vrijdag houden we óók kantoor in Nieuwe Niedorp.
Jacqueline is bijna twintig geleden als notaris benoemd in Nieuwe Niedorp. Marleen is ruim vijftien jaar geleden benoemd als notaris in de Wieringermeer.
Omdat de gemeenten zijn opgegaan in de gemeente Hollands Kroon, was het voor ons mogelijk om de kantoren samen te voegen. Vanaf het jaar 2016, dus nu al weer 2,5 jaar geleden hebben we onze kantoren samengevoegd tot Butijn&Wegink, notarissen& adviseurs. We werken met een fantastisch team van momenteel acht mensen. Op onze website stelt iedereen zich aan u voor.
Onze werkzaamheden
Onze werkzaamheden bestaan uit het zorgen dat u eigenaar wordt van het huis dat u gekocht heeft, het maken van het testament dat u wilt, het opstellen van het levenstestament (volmacht) dat u voor ogen heeft, het oprichten van stichtingen, verenigingen, bv’s, het op papier zetten van de overname van bedrijven. Eigenlijk teveel om op te noemen.
U mag van ons verwachten dat u écht snapt wat u gaat tekenen en wat de gevolgen zijn. Wij kijken, naast de inhoud van de akte, naar de mens voor wie de akte is bedoeld. Ons streven is een optimale kwaliteit waarbij u zichzelf herkent.
De columns
De komende tijd willen we op deze plek meer vertellen over onze werkzaamheden. Wij merken dat het voor voor veel mensen niet duidelijk wat is wat wij nu eigenlijk doen en wat ons beroep nu inhoudt. Wát doet de notaris nu eigenlijk behalve zaken bespreken en de akte tekenen? Wat gebeurt er achter de schermen en waarom gebeurt dit dan?
Wanneer u deze column hebt gelezen en er komt iets bij u op dat u aan ons zou willen vragen, laat ons dit dan weten. We kunnen dan in de komende maanden hier op ingaan.
U kunt ons bereiken via 0227-592051 of info@butijnenwegink.nl

Uw notaris bij u op locatie

De rijdende notaris

Butijn & Wegink is een notariskantoor dat dichtbij haar cliënten staat. Letterlijk en figuurlijk. Maar soms is de drempel om naar de notaris te gaan hoog. Wij nemen deze drempel weg door u – als u dit op prijs stelt – thuis te bezoeken. In de eigen, vertrouwde omgeving kan het makkelijker praten zijn. En dat is belangrijk, want de gesprekken gaan vaak over persoonlijke en gevoelige onderwerpen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Sternstraat 45, 1771 AN Wieringerwerf
T: +31(0)227 59 20 51  

We zijn iedere vrijdag in Nieuwe Niedorp op de Trambaan 6.