Alice Straatman

Receptioniste
 

Nieuwe dingen leren en mezelf blijven ontwikkelen, dat is de rode draad in mijn werkzame even. Oorspronkelijk ben ik opgeleid als docent Nederlands en Maatschappijleer en heb ik een aantal jaren voor de klas gestaan op een kleine MAVO in Wervershoof. Daarna ben ik als zelfstandig ondernemer, samen met mijn man, een bedrijf gestart in de grafische sector. Iets totaal anders inderdaad. Naast het ondernemerschap ben ik ook als vrijwilliger actief geweest, met name op het gebied van taal. Zo heb ik gewerkt met anderstaligen en ben ik sinds een aantal jaren taaltrainer laaggeletterdheid. Een maatschappelijk probleem waar ik me graag voor in heb gezet.

Na verloop van tijd begon mijn duizendpootjesbloed toch weer te kriebelen en zo ging ik op zoek naar een nieuwe werkzame start, die ik vond als receptioniste bij Butijn & Wegink Notarissen.  Sinds december 2017 ben ik uw eerste aanspreekpunt. Ik ontvang u graag aan de balie of neem de telefoon aan en beantwoord uw eerste vragen.  Ik ondersteun de behandelaren en notarissen op administratief gebied. Ook zorg ik dat na het passeren van de akte, alles correct in de diverse registers wordt ingeschreven. In deze functie krijg ik van alle rechtsgebieden iets mee en leer ik elke dag. Ik vind het erg fijn dat ik werk in een omgeving waar mensen centraal staan. Betrokkenheid en respect voor elkaar, de basis voor een prettige samenwerking.

In mijn vrije tijd ga ik graag lekker naar buiten.  Misschien heeft u Brigitte Kaandorp wel eens horen vertellen over een actief ANWB echtpaar? Juist, dan snapt u het vast.

Alice

Uw notaris bij u op locatie

De rijdende notaris

Butijn & Wegink is een notariskantoor dat dichtbij haar cliënten staat. Letterlijk en figuurlijk. Maar soms is de drempel om naar de notaris te gaan hoog. Wij nemen deze drempel weg door u – als u dit op prijs stelt – thuis te bezoeken. In de eigen, vertrouwde omgeving kan het makkelijker praten zijn. En dat is belangrijk, want de gesprekken gaan vaak over persoonlijke en gevoelige onderwerpen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Sternstraat 45, 1771 AN Wieringerwerf
T: +31(0)227 59 20 51  

We zijn iedere vrijdag in Nieuwe Niedorp op de Trambaan 6.