Ilse Bugel

Notarieel Medewerker
Familierecht

Van oorsprong ben ik opgegroeid op Wieringen, in het MUZ park te Oosterland. In 2007 ben ik naar de Wieringermeer verhuisd en woon daar al weer wat jaren met mijn partner en twee jongens. In mijn vrije tijd houden mijn jongens mij lekker bezig en anders ben ik bezig met mijn hobby fotografie.
In 2008 ben ik aan de slag gegaan bij Notariskantoor Butijn. Ik heb een toeristische opleiding gevolgd en had helemaal geen ervaring met het notariaat. Een totaal nieuwe wereld! En dat maakte de uitdaging des te groter.
Ik ben begonnen op de receptie, verrichtte veel administratieve werkzaamheden en sprong bij waar nodig.

Momenteel houd ik mij bezig met het familierecht. Ik maak onder andere testamenten, huwelijkse voorwaarden, levenstestamenten en verdelingen na echtscheiding of beëindiging van een samenleving.
Zoveel verschillende akten, allemaal op maat naar iemands eigen wensen en persoonlijke situatie, maakt dat het notariaat heel afwisselend is.
Geluk en blijdschap, maar ook verdriet en verlies, het komt allemaal voorbij.
Het is ons doel om iedereen, in welke situatie dan ook, bij te staan en ze met een goed gevoel de deur uit te laten gaan.

Ilse

Uw notaris bij u op locatie

De rijdende notaris

Butijn & Wegink is een notariskantoor dat dichtbij haar cliënten staat. Letterlijk en figuurlijk. Maar soms is de drempel om naar de notaris te gaan hoog. Wij nemen deze drempel weg door u – als u dit op prijs stelt – thuis te bezoeken. In de eigen, vertrouwde omgeving kan het makkelijker praten zijn. En dat is belangrijk, want de gesprekken gaan vaak over persoonlijke en gevoelige onderwerpen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Sternstraat 45, 1771 AN Wieringerwerf
T: +31(0)227 59 20 51  

We zijn iedere vrijdag in Nieuwe Niedorp op de Trambaan 6.