Jacqueline Wegink

Notaris
 

Met diploma’s van het Atheneum, Nederlands Recht en notarieel recht in mijn broekzak ben ik in 1987 in Amsterdam gestart met het werken in het notariaat. Ik vond alle vakken van het rechtsgebied interessant en ik vind het leuk om met mensen te werken en de zaken goed voor hen te regelen. Na zes jaar in Amsterdam gewerkt te hebben, heb ik nog gewerkt in Middelharnis en Driebergen. Ik ben bekend met alle vakgebieden in het notariaat, maar heb een speciale, extra opleiding gevolgd voor Estate planning.

1 april 2000 ben ik voor mezelf begonnen als notaris in Nieuwe Niedorp en sinds 1 januari 2016 is mijn notariskantoor (het Niedorper Notariskantoor) samengegaan met het kantoor van Marleen Butijn. Samen willen wij een sterk kantoor neerzetten, waar we onze cliënten nog beter kunnen helpen. Zo zijn wij nu ‘notaris aan huis’ in de hele gemeente Hollands Kroon. We willen meer naar mensen toe gaan, indien zij dat wensen. Voor veel mensen praat het fijner in de eigen vertrouwde omgeving, dan op het notariskantoor.

Laagdrempeligheid, vertrouwen en onafhankelijkheid zijn voor mij belangrijke elementen in onze werkwijze. Ik zorg dat mensen zich op hun gemak voelen en durven te zeggen wat zij belangrijk vinden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat mensen begrijpen wat we voor ze regelen en dat we dat goed regelen!

Jacqueline

Uw notaris bij u op locatie

De rijdende notaris

Butijn & Wegink is een notariskantoor dat dichtbij haar cliënten staat. Letterlijk en figuurlijk. Maar soms is de drempel om naar de notaris te gaan hoog. Wij nemen deze drempel weg door u – als u dit op prijs stelt – thuis te bezoeken. In de eigen, vertrouwde omgeving kan het makkelijker praten zijn. En dat is belangrijk, want de gesprekken gaan vaak over persoonlijke en gevoelige onderwerpen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Sternstraat 45, 1771 AN Wieringerwerf
T: +31(0)227 59 20 51  

We zijn iedere vrijdag in Nieuwe Niedorp op de Trambaan 6.