Marleen Butijn

Notaris
 

Een blauw pak met stropdas heb ik niet, maar afgezien daarvan ben ik in hart en nieren notaris. En uit volle overtuiging in Hollands Kroon. Het notariaat is een fascinerend beroep. Ik vind het interessant me bezig te houden met het burgerlijk- en fiscaal recht. Regels en wetten zijn natuurlijk vastgelegd, maar toch kun je als notaris nog steeds puzzelen op de beste oplossing, de slimste strategie en het meest voordelige contract. Steeds opnieuw vraag ik dóór, zodat ik precies weet wat mijn cliënt wil. Dat is mijn uitdaging: gedegen kennis combineren met frisse nieuwsgierigheid om te zorgen voor optimale kwaliteit.

Ik studeerde rechten in Groningen en heb gewerkt als kandidaat-notaris in Velp, Monnickendam en Hippolytushoef. In 2002 nam ik notariskantoor Butijn over van mijn vader. In 2016 fuseerde notariskantoor Butijn met Het Niedorper Notariskantoor tot Butijn & Wegink Notarissen en Adviseurs.

placeholder2

Uw notaris bij u op locatie

De rijdende notaris

Butijn & Wegink is een notariskantoor dat dichtbij haar cliënten staat. Letterlijk en figuurlijk. Maar soms is de drempel om naar de notaris te gaan hoog. Wij nemen deze drempel weg door u – als u dit op prijs stelt – thuis te bezoeken. In de eigen, vertrouwde omgeving kan het makkelijker praten zijn. En dat is belangrijk, want de gesprekken gaan vaak over persoonlijke en gevoelige onderwerpen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Sternstraat 45, 1771 AN Wieringerwerf
T: +31(0)227 59 20 51  

We zijn iedere vrijdag in Nieuwe Niedorp op de Trambaan 6.