Paula Benneker

Kandidaat-Notaris
 

Tijdens mijn derde jaar van de HEAO-opleiding Management, Economie en Recht in Alkmaar heb ik stage gelopen bij notariskantoor Van de Stolpe in Medemblik. Het werken op een notariskantoor vond ik gelijk interessant en afwisselend. Na het behalen van mijn HEAO-diploma ben ik dan ook notarieel recht gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam.
Tijdens mijn studie ben ik als notarieel medewerkster twee dagen in de week bij notariskantoor Van de Stolpe blijven werken. Zo kon ik de theorie en de praktijk goed combineren. In het begin vooral ondersteunende werkzaamheden en later behandelde ik mijn eigen dossiers op het gebied van onroerend goed en familierecht. In 2004 ben ik afgestudeerd en ging ik als kandidaat-notaris aan de slag.

Vanaf 2006 heb ik gewerkt als kandidaat-notaris in Hoorn. Ik heb me verder gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Sinds de zomer van 2012 werk ik bij Notariskantoor Butijn. Ook hier houd ik mij voornamelijk bezig met het personen- en familierecht. Daarnaast heb ik regelmatig de waarneming en passeer ik de akten.
Het leukste aan het familierecht vind ik het contact met cliënten. Ik ben betrokken bij belangrijke momenten in iemands leven. Door mij in de situatie van mensen te verplaatsen en vragen te stellen, kan ik hun wensen juridisch vertalen.

Paula

Uw notaris bij u op locatie

De rijdende notaris

Butijn & Wegink is een notariskantoor dat dichtbij haar cliënten staat. Letterlijk en figuurlijk. Maar soms is de drempel om naar de notaris te gaan hoog. Wij nemen deze drempel weg door u – als u dit op prijs stelt – thuis te bezoeken. In de eigen, vertrouwde omgeving kan het makkelijker praten zijn. En dat is belangrijk, want de gesprekken gaan vaak over persoonlijke en gevoelige onderwerpen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Sternstraat 45, 1771 AN Wieringerwerf
T: +31(0)227 59 20 51  

We zijn iedere vrijdag in Nieuwe Niedorp op de Trambaan 6.